Preview Mode Links will not work in preview mode

Vil du have endnu mere Blindsmagerne? Vil du have flere reportager fra vinområder i udlandet? Måske endnu bedre lyd? Eller vil du generelt bare gerne støtte to podcast-entusiaster med at lave det, de elsker?

Så kan du støtte os og vinde vinpræmier via https://blindsmagerne.10er.dk/

Vinderne af vinene trækker vi blandt dem, der støtter os. For hver 5 kr. du støtter med, får du et lod i puljen. Det betyder altså, at hvis du vælger at støtte os med 5 kr. pr. afsnit får du ét lod i puljen, og hvis du vælger at støtte os med 50 kr. pr. afsnit, får du 10 lodder i puljen, når vi trækker lod. Du kan til enhver tid ophøre støtten.

Apr 11, 2019

Tre uger til DM i blindsmagning 2019 og nerverne sidder uden på tøjet. Vi træner på livet løs og kampformen skal pudses af. Derfor dyster vi i dette afsnit mod et skarpt hold fra Malbeck Vinhandel, der også stiller op til DM.

Præmissen er klar: Hvert hold skal blinde en hvid og to røde, og der er kun 6 minutter...


Apr 4, 2019

Kan man beskrive vin udelukkende med musikalske udtryk? Ja, det kan man godt ifølge Nana Wad, sommelier og partner hos Victoria Vine. Så det må komme an på en prøve. Lyt med og hør om du kan gætte, hvad vi drikker, når vi beskriver vinene med kunstnere som Adele, Medina, Lenny Kravitz, The Streets og Yoav....


Mar 28, 2019

I dette afsnit handler det om moderne californisk vin, og vi skal dykke ned i nogle af de nye strømninger på den amerikanske vestkyst. Vi får kyndig vejledning af Kenneth Korsbæk, importør af amerikansk vin, og Emil Skytte Pedersen, en ung upcoming winemaker, der laver vin i Californien.

Gæst: Emil Skytte Pedersen...


Mar 28, 2019

I dette afsnit handler det om moderne californisk vin, og vi skal dykke ned i nogle af de nye strømninger på den amerikanske vestkyst. Vi får kyndig vejledning af Kenneth Korsbæk, importør af amerikanske vine, og Emil Skytte Pedersen, en ung upcoming winemaker, der laver vin i Californien.

Gæst: Emil Skytte...


Mar 21, 2019

DM i blindsmagning 2019 står for døren, og træningen er intensiveret. I dette afsnit præsenterer vi vores nye holdkammerat til DM - en vintertransfer i verdensklasse, og sætter en uformel træning op. Der blindes tre vine – med varierende succes.

Gæst: Lenni Christensen

Vine:

2017 Terramatter Soalheiro, Vinho...