Preview Mode Links will not work in preview mode

Dec 14, 2017

Sherry forbindes muligvis med det tvivlsomme søde stads, der bliver serveret ved stuetemperatur til diverse familiearrangementer. Imidlertid er sherry meget andet. Det får vi øjnene op for i dette afsnit, hvor vi mødes med Morten Wulff, der ejer vinbutikken Wulff & Vin samt Nyhavns Bodega, en...


Dec 7, 2017

Jesper Hedegaard er en ’grand old man’ i den danske vinverden. Han er blandt andet tidligere europamester i blindsmagning, så vi har sat Jesper i stævne, for at opsnappe et par staldtips om blindsmagning forud for DM i blindsmagning 2018.

Derfor har vi medbragt en vin som Jesper skal forsøge at blindgætte. Vi...


Nov 30, 2017

I dette afsnit er vi taget på besøg hos Krone Vin på Østerbro i København. Hver fredag eftermiddag inviterer Krone Vin til uformel fredagshygge med vin og røverhistorier. Vi var forbi en fredag for at optage et afsnit og indfange stemningen. 

To venner af butikken, Peter og Sebastian, fik desuden muligheden for at...


Nov 23, 2017

Hvad er egentlig forskellen på europæisk og oversøisk vin? Det undersøger vi i dette afsnit, hvor vi har sat René Langdahl i stævne, der netop har oversøisk vin som et ekspertiseområde.

René underviser på Vinakademiets sommelieruddannelse i emnet ”oversøisk vin”, så der findes næppe en mere kyndig...


Nov 16, 2017

I dette afsnit stiller vi skarpt på italiensk vin, og til det formål er vi taget på besøg hos Distinto, som netop specialiserer sig i vin fra støvlelandet.

Her møder vi den ene af Distintos to ejere, Christian Madsen, der serverer autentisk italiensk most for to tørstige blindsmagere. 

Gæst: Christian...