Preview Mode Links will not work in preview mode

Vil du have endnu mere Blindsmagerne? Vil du have flere reportager fra vinområder i udlandet? Måske endnu bedre lyd? Eller vil du generelt bare gerne støtte to podcast-entusiaster med at lave det, de elsker?

Så kan du støtte os og vinde vinpræmier via https://blindsmagerne.10er.dk/

Vinderne af vinene trækker vi blandt dem, der støtter os. For hver 5 kr. du støtter med, får du et lod i puljen. Det betyder altså, at hvis du vælger at støtte os med 5 kr. pr. afsnit får du ét lod i puljen, og hvis du vælger at støtte os med 50 kr. pr. afsnit, får du 10 lodder i puljen, når vi trækker lod. Du kan til enhver tid ophøre støtten.

Jun 29, 2017

I dette afsnit er vi taget til stemningsfulde Vesterbro Vinstue, hvor vi møder Christian Dines, der er barchef på restauranten. Imidlertid vil Christian hellere betragtes som en "hyrde". Hør hvorfor i denne episode, hvor Christian byder på to blindere som Philip og Henrik skal forsøge at gætte. Mon det...


Jun 28, 2017

I denne første episode af Blindsmagerne vil værterne, Henrik og Philip, forklare lytterne hvilke tanker og ambitioner, der ligger til grund for denne podcast. Men der skal også drikkes vin!

Og ville der være noget mere nærliggende end at drikke en vin, der har en særlig betydning for værterne?

Vin: 2011 Roger...