Preview Mode Links will not work in preview mode

Vil du have endnu mere Blindsmagerne? Vil du have flere reportager fra vinområder i udlandet? Måske endnu bedre lyd? Eller vil du generelt bare gerne støtte to podcast-entusiaster med at lave det, de elsker?

Så kan du støtte os og vinde vinpræmier via https://blindsmagerne.10er.dk/

Vinderne af vinene trækker vi blandt dem, der støtter os. For hver 5 kr. du støtter med, får du et lod i puljen. Det betyder altså, at hvis du vælger at støtte os med 5 kr. pr. afsnit får du ét lod i puljen, og hvis du vælger at støtte os med 50 kr. pr. afsnit, får du 10 lodder i puljen, når vi trækker lod. Du kan til enhver tid ophøre støtten.

Dec 17, 2020

Det er blevet tid til det sidste ’B’ i serien om de store B’er. Det skal handle om Bordeaux.

Vi taler store årgange, drueblends, forskel på venstre- og højrebred, klassifikationen a 1855, de nye områder i Bordeaux, og så runder lige også lige Robert Parker og hans pointsystem.

Til sidst trækker vi lod om...


Dec 3, 2020

I dette afsnit skal det handle om rød Bourgogne - endnu engang med vores husven Frederik Ørbeck.

Vi taler om forskellige stilarter og kommuner, de store årgange de seneste 20 år, klimaforandringer og producenters brug af afstilkning.

Gæst: Frederik Ørbeck

2018 Domaine de la Cras, Bourgogne ‘Cras’ (Coteaux de...


Nov 26, 2020

Vi er nået til et nyt stort 'B' - Bourgogne. Og det tager vi i to afsnit med kyndig vejledning af Frederik Ørbeck.

I dette første afsnit skal det handler om de hvide vine fra området,  som er blandt de bedste (tørre) hvidvine i verden.

Gæst: Frederik Ørbeck

Vine:

2017 Frédéric Cossard, Bourgogne Blanc...


Nov 19, 2020

Denne gang er fokus endnu en stor ’B’er’ - nemlig Barolo. I afsnittet kommer vi ind på under-kommunerne i Barolo, de største årgange de seneste 20 år, og ikke mindst de forskellige stilarter. Og så taler vi også modernister overfor traditionalister.

Gæst: Thomas Ilkjær

Vine:

2016 G.D. Vajra, Barolo...


Nov 12, 2020

I dette afsnit sætter vi fokus på én af de store ”B’er” i vinens verden: Brunello di Montalcino.

Hvad betyder Brunello? Hvornår må en vin kaldes Brunello di Montalcino? Hvilke vinstile findes i Brunello? Hvilke årgange er store, og hvad skaber egentlig en stor årgang? Disse spørgsmål (og mange flere!) så...