Preview Mode Links will not work in preview mode

Vil du have endnu mere Blindsmagerne? Vil du have flere reportager fra vinområder i udlandet? Måske endnu bedre lyd? Eller vil du generelt bare gerne støtte to podcast-entusiaster med at lave det, de elsker?

Så kan du støtte os og vinde vinpræmier via https://blindsmagerne.10er.dk/

Vinderne af vinene trækker vi blandt dem, der støtter os. For hver 5 kr. du støtter med, får du et lod i puljen. Det betyder altså, at hvis du vælger at støtte os med 5 kr. pr. afsnit får du ét lod i puljen, og hvis du vælger at støtte os med 50 kr. pr. afsnit, får du 10 lodder i puljen, når vi trækker lod. Du kan til enhver tid ophøre støtten.

Sep 5, 2020

På sidste dag i Bourgogne pumpes (el)cyklerne, og kursen sættes sydpå til byen Auxey-Duress små 10 km. syd for Beaune.

Besøg:

Jean et Gilles Lafouge, Bourgogne

Restaurantbesøg:

La Dilettante, Beaune

———————

Facebook: @blindsmagerne

Instagram: @blindsmagerne

Kontakt os på:


Sep 4, 2020

Dagens tur går til nordpå byen Primeaux-Prissey lige syd for Nuits-Saint-Georges. Og her har vi to besøg hos producentet med familære relationer. Først besøger vi Patrice Rion fra Domaine Rion, og efterfølgende besøger vi Daniel Rion 200 meter længere nede af vejen, der har Patrice’s bror i spidsen.

Det...


Sep 3, 2020

En lille smule tømmermandsramte går turen østpå til byen Poligny i Jura-området. Her besøger vi vinhuset Lulu Vigneron med Ludwig Bindernagel i sidsen.

Ludwig, en tidligere arkitekt fra Paris, slog sig i 2003 ned i Poligny for at lave vin. Vine, der har det genkendelige naturlige Jura-præg.

Perfekt, sådan dagen...


Sep 2, 2020

Fra lejligheden i Beaune går turen 10 km. sydpå til byen Monthelie, en by med blot 200 indbyggere, der lægger navn kommunen af samme navn.

Her møder vi den 26-årige winemaker Paul Dujardin fra Domaine Dujardin.

Herefter går turen til Meursault, hvor en legendarisk frokost indtages på restaurant Le Soufflot, der...


Sep 1, 2020

Dag 2 byder på intet mindre end fire besøg. Et enkelt besøg i Bourgogne, hvorefter at turen går mod øst til Jura, der byder på tre besøg - og en skøn frokost!

Besøg:

David Duband, Bourgogne

Domaine de la Borde, Jura

Bénédicte & Stéphane Tissot, Jura

Les Bottes Rouges, Jura

Frokost:

Domaine de la...