Preview Mode Links will not work in preview mode

Vil du have endnu mere Blindsmagerne? Vil du have flere reportager fra vinområder i udlandet? Måske endnu bedre lyd? Eller vil du generelt bare gerne støtte to podcast-entusiaster med at lave det, de elsker?

Så kan du støtte os og vinde vinpræmier via https://blindsmagerne.10er.dk/

Vinderne af vinene trækker vi blandt dem, der støtter os. For hver 5 kr. du støtter med, får du et lod i puljen. Det betyder altså, at hvis du vælger at støtte os med 5 kr. pr. afsnit får du ét lod i puljen, og hvis du vælger at støtte os med 50 kr. pr. afsnit, får du 10 lodder i puljen, når vi trækker lod. Du kan til enhver tid ophøre støtten.

Apr 19, 2018

Vi får i dette afsnit kompetent coaching af Christian Madsen, medejer af vinimporten Distinto. Både vi og Christian kommer på en svær prøve, da nogle af vinene i dette afsnit viser sig at være svære at blindgætte. I jagten på kvalificerede bud taler vi om emner som ædelråd, søde vintyper og forskelle og ligheder mellem højre og venstre bred i Bordeaux.

Vi trækker selvfølgelig også en heldig vinder blandt jer, der støtter os på 10er.dk. Vinderen kan selv vælge blandt de tre vine vi drikker i programmet. 

 

Hvis du vil deltage denne konkurrence om fremadrettet, så tjek https://blindsmagerne.10er.dk/

 

*Dette afsnit er bragt i samarbejde med Erik Sørensen Vin. www.eriksorensenvin.dk*

Gæst: Christian Madsen

Vine:

2016 The Noble Wrinkled Riesling, d'Arenberg, McLaren Vale

2014 Bliss, Mendocino, Californien, Zinfandel

2012 Vimières, Haut Médoc, Bordeaux

----------------

Facebook: @blindsmagerne

Instagram: @blindsmagerne

Kontakt os på: Blindsmagerne@gmail.com

Støt os på: https://blindsmagerne.10er.dk/