Preview Mode Links will not work in preview mode

Vil du have endnu mere Blindsmagerne? Vil du have flere reportager fra vinområder i udlandet? Måske endnu bedre lyd? Eller vil du generelt bare gerne støtte to podcast-entusiaster med at lave det, de elsker?

Så kan du støtte os og vinde vinpræmier via https://blindsmagerne.10er.dk/

Vinderne af vinene trækker vi blandt dem, der støtter os. For hver 5 kr. du støtter med, får du et lod i puljen. Det betyder altså, at hvis du vælger at støtte os med 5 kr. pr. afsnit får du ét lod i puljen, og hvis du vælger at støtte os med 50 kr. pr. afsnit, får du 10 lodder i puljen, når vi trækker lod. Du kan til enhver tid ophøre støtten.

Apr 12, 2018

I dette afsnit får vi besøg af Morten Berner Jørgensen og Frederik Flyger, som også medvirkede i afsnittet ”Fra vinstok til flaske” i sæson 1. De beskriver sig selv som "vinkeminørder", så der bliver nørdet fadtyper, moderne vs. klassisk Barolo og om hvorvidt "mineralitet" overhovedet eksisterer i vin. Begge har begge læst kemi på Københavns Universitet, og Frederik har taget en master i Viticulture & Enology i London, mens Morten langer vin over disken i Magnus & Søn i Torvehallerne i København.

Gæster: Morten Berner Jørgensen og Frederik Flyger

Vine:

2008 Fabiano, Amarone

2011 Oddero, Barolo, Villero, Nebbiolo

----------------

Facebook: @blindsmagerne

Instagram: @blindsmagerne

Kontakt os på: Blindsmagerne@gmail.com

Støt os på: https://blindsmagerne.10er.dk/