Preview Mode Links will not work in preview mode

Vil du have endnu mere Blindsmagerne? Vil du have flere reportager fra vinområder i udlandet? Måske endnu bedre lyd? Eller vil du generelt bare gerne støtte to podcast-entusiaster med at lave det, de elsker?

Så kan du støtte os og vinde vinpræmier via https://blindsmagerne.10er.dk/

Vinderne af vinene trækker vi blandt dem, der støtter os. For hver 5 kr. du støtter med, får du et lod i puljen. Det betyder altså, at hvis du vælger at støtte os med 5 kr. pr. afsnit får du ét lod i puljen, og hvis du vælger at støtte os med 50 kr. pr. afsnit, får du 10 lodder i puljen, når vi trækker lod. Du kan til enhver tid ophøre støtten.

Jul 27, 2017

Vi fortsætter vores rejse mod DM i blindsmagning 2018. I dette afsnit stiller vi skarpt på Argentina, et relativt ukendt vinområde for os – og det skal der laves om på!

Derfor er vi taget til Malbeck+ i Westmarket på Vesterbro, der har et stort fokus på argentinsk vin. Malbeck er foruden navnet på en række...


Jul 20, 2017

På Østerbro ligger vinbaren Pasteur, der har fokus på naturvin og i særlig grad vine fra området Jura. Jura hører nok til et af de mere ukendte områder i Frankrig, men ikke desto mindre kan man få spændende og fremragende vine derfra. Af den årsag betragtes Jura af mange eksperter som et upcoming område.

I...


Jul 13, 2017

Vi har fået fint besøg af ingen ringere end de tidligere danmarksmestre i blindsmagning, Winefactory. Winefactory er en vinblog, drevet af fire gutter, der siden 2009 har produceret over 500 videoer om vin.

I dette afsnit er Winefactory repræsenteret af Mark og Tobias, som vi vil udfordre i en dyst udi...


Jul 6, 2017

Vi er taget til Hvidovre for at besøge Thomas Ilkjær. Thomas er vinanmelder i Politiken, forfatter til to bøger om italiensk vin og Amarone, samt leder på Vinakademiet, der uddanner sommelierer.

Vi taler derfor med Thomas om kunsten at gå systematisk til værks når man skal blindsmage, men vi kommer også ind på...