Preview Mode Links will not work in preview mode

Vil du have endnu mere Blindsmagerne? Vil du have flere reportager fra vinområder i udlandet? Måske endnu bedre lyd? Eller vil du generelt bare gerne støtte to podcast-entusiaster med at lave det, de elsker?

Så kan du støtte os og vinde vinpræmier via https://blindsmagerne.10er.dk/

Vinderne af vinene trækker vi blandt dem, der støtter os. For hver 5 kr. du støtter med, får du et lod i puljen. Det betyder altså, at hvis du vælger at støtte os med 5 kr. pr. afsnit får du ét lod i puljen, og hvis du vælger at støtte os med 50 kr. pr. afsnit, får du 10 lodder i puljen, når vi trækker lod. Du kan til enhver tid ophøre støtten.

Aug 24, 2017

I et tidligere afsnit fik vi serveret en champagne blindt, hvortil vi blank måtte indrømme at champagne er et, for os, endnu uudforsket område - og det går jo ikke! 

Derfor er vi i dette afsnit på besøg hos Vintage Campagne i Champagnekælderen på Nørre Søgade i København, hvor den ene af de to ejere, Mikkel...


Aug 17, 2017

Vi skal dybere ned i vinens anatomi, og i dette afsnit sætter vi fokus på vinfremstilling. Derfor har vi inviteret to gæster, Morten og Frederik, der besidder stor viden inden for dette felt. De har begge læst kemi på Københavns Universitet og Frederik læser nu en master i Viticulture & Enology i London. 

Så der...


Aug 10, 2017

Vi fortsætter vores fokus på vinens anatomi – i dette afsnit med fokus på syre i vin.

Endnu engang er vi i hyggeligt og trygt selskab hos Christian Dines, der serverer to blindere, der hver især kan åbne op for en lærerig dialog angående dette afsnits tema, syre. 

Gæst: Christian Dines

Vine:

2015 Weingut Petri...


Aug 10, 2017

I Blindsmagerne har vi indtil videre haft fokus på kunsten at blindsmage samt enkelte geografiske vinområder. Nu skal vi i kødet på vinens anatomi!

Derfor har vi i dette afsnit allieret os med en ven af Blindsmagerne, Christian Dines, som medvirkede i afsnit 2, ”Vinhyrden fra Vesterbro”.

Christian skal gøre os...


Aug 3, 2017

Selvom vi i Blindsmagerne ynder at smage meget forskelligt og altid er på jagt efter nye og spændende vinoplevelser, står Bourgogne dog som noget særligt for os. Derfor er det på sin plads med et afsnit dedikeret til området.

Bourgogne er verdens måske mest legendariske, sagnomspundne og omdiskuterede...