Preview Mode Links will not work in preview mode

Vil du have endnu mere Blindsmagerne? Vil du have flere reportager fra vinområder i udlandet? Måske endnu bedre lyd? Eller vil du generelt bare gerne støtte to podcast-entusiaster med at lave det, de elsker?

Så kan du støtte os og vinde vinpræmier via https://blindsmagerne.10er.dk/

Vinderne af vinene trækker vi blandt dem, der støtter os. For hver 5 kr. du støtter med, får du et lod i puljen. Det betyder altså, at hvis du vælger at støtte os med 5 kr. pr. afsnit får du ét lod i puljen, og hvis du vælger at støtte os med 50 kr. pr. afsnit, får du 10 lodder i puljen, når vi trækker lod. Du kan til enhver tid ophøre støtten.

Oct 26, 2017

I forrige afsnit var vi taget til Odense, og i dette afsnit går turen videre til Aarhus og vinhandlen SMAGFØRST, hvor Nicolai tager imod os med åbne arme og åbne flasker.

Hos SMAGFØRST kommer smagen i første række og så er det ifølge Nicolai ligegyldigt om vinen kommer fra "Italien, Herning eller...


Oct 19, 2017

I dette afsnit er vi taget til Lalou Vinbar i Odense, hvor vi mødes med indehaverne, Thomas og Ivan.

Thomas og Ivan har en stor forkærlighed for europæiske og klassiske vinområder, og i dag stiller vi skarpt på Mosel i Tyskland.

Mosel er ensbetydende med riesling i lange baner, så lyt med og bliv klogere på tysk...


Oct 18, 2017

Vi starter sæson 2 af Blindsmagerne i Hellerup, hvor vi besøger Martin Bonde fra Erik Sørensen vin. Martin serverer to vine til under 150 kr, da han vil vise, at man sagtens kan finde god kvalitet til rimelige priser.

Vi taler desuden med Martin om, hvordan man kan blive klogere på sine personlige smagspræferencer,...