Preview Mode Links will not work in preview mode

Vil du have endnu mere Blindsmagerne? Vil du have flere reportager fra vinområder i udlandet? Måske endnu bedre lyd? Eller vil du generelt bare gerne støtte to podcast-entusiaster med at lave det, de elsker?

Så kan du støtte os og vinde vinpræmier via https://blindsmagerne.10er.dk/

Vinderne af vinene trækker vi blandt dem, der støtter os. For hver 5 kr. du støtter med, får du et lod i puljen. Det betyder altså, at hvis du vælger at støtte os med 5 kr. pr. afsnit får du ét lod i puljen, og hvis du vælger at støtte os med 50 kr. pr. afsnit, får du 10 lodder i puljen, når vi trækker lod. Du kan til enhver tid ophøre støtten.

Nov 30, 2017

I dette afsnit er vi taget på besøg hos Krone Vin på Østerbro i København. Hver fredag eftermiddag inviterer Krone Vin til uformel fredagshygge med vin og røverhistorier. Vi var forbi en fredag for at optage et afsnit og indfange stemningen. 

To venner af butikken, Peter og Sebastian, fik desuden muligheden for at...


Nov 23, 2017

Hvad er egentlig forskellen på europæisk og oversøisk vin? Det undersøger vi i dette afsnit, hvor vi har sat René Langdahl i stævne, der netop har oversøisk vin som et ekspertiseområde.

René underviser på Vinakademiets sommelieruddannelse i emnet ”oversøisk vin”, så der findes næppe en mere kyndig...


Nov 16, 2017

I dette afsnit stiller vi skarpt på italiensk vin, og til det formål er vi taget på besøg hos Distinto, som netop specialiserer sig i vin fra støvlelandet.

Her møder vi den ene af Distintos to ejere, Christian Madsen, der serverer autentisk italiensk most for to tørstige blindsmagere. 

Gæst: Christian...


Nov 9, 2017

Kan man dyrke vin i Danmark? Det påstår Miriam Arcerito, der er vinbonde på Nordlund - Dansk Vincenter i Hvidovre. Det udsagn skal naturligvis testes, så derfor er vi taget på besøg hos Nordlund. Både for at smage deres vine, men også for at være med til høsten, for at komme helt tæt på druerne og mosten og...


Nov 2, 2017

"The land of opportunity". Således omtales USA fra tid til anden. Og USA er i særdeleshed "vinmulighedernes land", da der ikke er samme restriktioner angående tilladte druer og produktionsmetoder som i mange europæiske vinområder. 

Derfor kan vine fra USA være svær at blive klog på, så vi er i dette afsnit på...