Preview Mode Links will not work in preview mode

Vil du have endnu mere Blindsmagerne? Vil du have flere reportager fra vinområder i udlandet? Måske endnu bedre lyd? Eller vil du generelt bare gerne støtte to podcast-entusiaster med at lave det, de elsker?

Så kan du støtte os og vinde vinpræmier via https://blindsmagerne.10er.dk/

Vinderne af vinene trækker vi blandt dem, der støtter os. For hver 5 kr. du støtter med, får du et lod i puljen. Det betyder altså, at hvis du vælger at støtte os med 5 kr. pr. afsnit får du ét lod i puljen, og hvis du vælger at støtte os med 50 kr. pr. afsnit, får du 10 lodder i puljen, når vi trækker lod. Du kan til enhver tid ophøre støtten.

Jul 4, 2018

Paris nærmer sig og inden rytterne ruller ind på Champs-Elysées i Paris, skal de forcere nogle heftige stigninger i Pyrenæerne, samt en ikke helt så nem enkeltstart. Det hele foregår i det sydvestlige Frankrig, et måske undervurderet vinområde i Frankrig. 

Vinene er leveret af Niche Vine og du får 20% rabat på...


Jul 4, 2018

Vi er nået til Alperne, hvor rytterne blandt andet skal op ad den legendariske Alpe d’Huez-stigning. Herefter går ruten ind i landet over Rhone inden turen går sydpå mod Pyrenæerne. Etape 10 – 15 og dertilhørende vinområder bliver sat under lup i dette afsnit, der byder på mere eller mindre klassiske...


Jul 4, 2018

I dette afsnit skiller vi skarpt på etape 5 til 9 i Bretagne og Normandiet, der byder på kuperet terræn med masser af bakker, og derudover bliver rytterne på 9. Etape udsat for ubarmhjertige brosten på vejen til Roubaix. Bretagne og Normandiet er mest kendt for at producere andet end vin, og for første gang skal...


Jul 4, 2018

Første afsnit af Blindsmagernes Tour de France-special! I løbet af fire afsnit stiller vi skarpt på Tour de France-ruten og smager på vine fra de områder rytterne cykler igennem. I første afsnit fokuserer vi på etape 1 – 4, der køres i området omkring Loire-floden.

Vinene er leveret af Niche Vine og du får...