Preview Mode Links will not work in preview mode

Vil du have endnu mere Blindsmagerne? Vil du have flere reportager fra vinområder i udlandet? Måske endnu bedre lyd? Eller vil du generelt bare gerne støtte to podcast-entusiaster med at lave det, de elsker?

Så kan du støtte os og vinde vinpræmier via https://blindsmagerne.10er.dk/

Vinderne af vinene trækker vi blandt dem, der støtter os. For hver 5 kr. du støtter med, får du et lod i puljen. Det betyder altså, at hvis du vælger at støtte os med 5 kr. pr. afsnit får du ét lod i puljen, og hvis du vælger at støtte os med 50 kr. pr. afsnit, får du 10 lodder i puljen, når vi trækker lod. Du kan til enhver tid ophøre støtten.

Nov 28, 2019

Vi slutter sædvanen tro en sæson med Champagne! Denne gang skal det handle om moden Champagne i selskab med en legendarisk gæst, indehaver af Champagne Treasures, Simon Østerborg.

Udover at smage moden champagne taler vi om anekdoter fra Champagne, ”kødkager”, de bedste årgange de sidste 100 år, og så rammer...


Nov 26, 2019

Vi har endnu en gang inviteret vinskribent René Langdahl Jørgensen i studiet. Denne gang til en snak om vine fra Australien, hvilket René har et solidt kendskab til, da han underviser i blandt andet australsk vin på Vinakademiets sommelieruddannelse.

Vi går i dybden med landets geografi, de forskellige...


Nov 25, 2019

Julen nærmer sig, og et afsnit dedikeret til portvin synes ideelt. Derfor har vi inviteret Frederik Bang Andersen, ekspert på portugisisk vin og indehaver af Portugisisk Vinkælder i København, i studiet til en snak om portvin.

Lyt med og bliv klogere på portvinens historie, forskellen på ”Tawny” og ”Ruby”...


Nov 21, 2019

Tredje torsdag i november ankommer den nye Beaujolais Nouveau! Men hvad er Beaujolais Nouveau? Hvad er forskellen på Morgon og Fleurie? Og hvad er egentlig Maceration Carbonique? Alt dette undersøger vi i selskab med indehaver af vinimporten Vinrosen, Søren Kieffer-Olsen, der startede med at importere vin i 1979....


Nov 18, 2019

Loire strækker sig fra det vestligste Frankrig ved Nantes ind til midt i Frankrig. I selskab med Ketil Sauer bliver vi klogere på Loires mangfoldighed og anvendte druesorter. Èn druesort står dog Ketil særligt nært... Lyt med og hør hvilken.

* I løbet af sæson 6 trækker vi lod om præmier fra Vintage Keeping (