Preview Mode Links will not work in preview mode

Vil du have endnu mere Blindsmagerne? Vil du have flere reportager fra vinområder i udlandet? Måske endnu bedre lyd? Eller vil du generelt bare gerne støtte to podcast-entusiaster med at lave det, de elsker?

Så kan du støtte os og vinde vinpræmier via https://blindsmagerne.10er.dk/

Vinderne af vinene trækker vi blandt dem, der støtter os. For hver 5 kr. du støtter med, får du et lod i puljen. Det betyder altså, at hvis du vælger at støtte os med 5 kr. pr. afsnit får du ét lod i puljen, og hvis du vælger at støtte os med 50 kr. pr. afsnit, får du 10 lodder i puljen, når vi trækker lod. Du kan til enhver tid ophøre støtten.

Dec 14, 2023

Hvad skal du drikke til nytår? 

Det får du svar på i dette afsnit, hvor vi tester 10 forskellige Champagner fra en række af Danmarks bedste importører af Champagne. 

Som altid blindt, og som altid råt for usødet. 

 

Champagne fra:
Grower Champagne: https://growerchampagne.dk/

L'Esprit du Vin: 


May 31, 2023

Der sker ting og sager i Chianti Classico…

Området bliver fremover inddelt i 11 subzoner (UGA’er) for at fremhæve de forskellige terroirs og stilarter. Lidt ligesom man har gjort i Barolo.

Men kan man EGENTLIG smage forskel på de forskellige UGA’er? Og hvad betyder for os som forbrugere? Det skal vi finde ud...


Apr 6, 2023

I dette afsnit blindsmager vi 5 vine, og afprøver konceptet WineTribe.

WineTribe er vin på abonnement, hvor du får 5 glas vin (100 ml) tilsendt hver 2. måned. Med den dertilhørende WineTribe-app kan du afprøve dine evner til blindsmagning digitalt.

Vil du gerne smage og gætte med? 
Så hop ind på 


Feb 23, 2023

Der er snart DM i Blindsmagning, og der bliver trænet rundt omkring i de danske hjem. Og nu får du muligheden for at træne med os!

Vi har nemlig allieret os med Christian Thorsholt, 2 x danmarksmester i Blindsmagning, der har sammensat en blinder-kasse med 6 vine.

Christian er også ejer af vinimporten Tekstur vin og...