Preview Mode Links will not work in preview mode

Vil du have endnu mere Blindsmagerne? Vil du have flere reportager fra vinområder i udlandet? Måske endnu bedre lyd? Eller vil du generelt bare gerne støtte to podcast-entusiaster med at lave det, de elsker?

Så kan du støtte os og vinde vinpræmier via https://blindsmagerne.10er.dk/

Vinderne af vinene trækker vi blandt dem, der støtter os. For hver 5 kr. du støtter med, får du et lod i puljen. Det betyder altså, at hvis du vælger at støtte os med 5 kr. pr. afsnit får du ét lod i puljen, og hvis du vælger at støtte os med 50 kr. pr. afsnit, får du 10 lodder i puljen, når vi trækker lod. Du kan til enhver tid ophøre støtten.

Apr 5, 2018

Vi fortsætter vores færd mod DM i blindsmagning, og får kyndig hjælp af en coach. Coachen er i dette afsnit sommelier Rasmus Marquart, og han er en særdeles skrap blindsmager: Han er for nylig blevet nummer tre ved de nordiske mesterskaber for sommeliers og forbereder sig i øjeblikket til ”Advanced” eksamen ved den prestigefyldte Court of Master Sommeliers.

Rasmus skal således bistå os når vi blinder tre vine fra Erik Sørensen Vin, og så lægger han selv hovedet på blokken, og kommer med et bud.

Vi trækker selvfølgelig også en heldig vinder, blandt jer, der støtter os på 10er.dk. Vinderen kan selv vælge blandt de tre vine vi drikker i programmet

Hvis du vil deltage denne konkurrence om fremadrettet, så tjek https://blindsmagerne.10er.dk/

*Dette afsnit er bragt i samarbejde med Erik Sørensen Vin. www.eriksorensenvin.dk*

Gæst: Rasmus Marquart

Vine:

2015 Bouchard Père & Fils, Meursault, Les Clous, Bourgogne, Chardonnay

2014 Chiccheri, Valpolicella Ripasso Superiore

2015 Bouchard Père & Fils, Beaune Premier Cru Teurons, Pinot Noir

----------------

Facebook: @blindsmagerne

Instagram: @blindsmagerne

Kontakt os på: Blindsmagerne@gmail.com

Støt os på: https://blindsmagerne.10er.dk/