Preview Mode Links will not work in preview mode

Vil du have endnu mere Blindsmagerne? Vil du have flere reportager fra vinområder i udlandet? Måske endnu bedre lyd? Eller vil du generelt bare gerne støtte to podcast-entusiaster med at lave det, de elsker?

Så kan du støtte os og vinde vinpræmier via https://blindsmagerne.10er.dk/

Vinderne af vinene trækker vi blandt dem, der støtter os. For hver 5 kr. du støtter med, får du et lod i puljen. Det betyder altså, at hvis du vælger at støtte os med 5 kr. pr. afsnit får du ét lod i puljen, og hvis du vælger at støtte os med 50 kr. pr. afsnit, får du 10 lodder i puljen, når vi trækker lod. Du kan til enhver tid ophøre støtten.

Nov 22, 2018

I dette afsnit fokuserer vi kun på røde vine fra Sydafrika. Gæsterne er igen Erik og Anne Sofie Ahlmann, der serverer to vine, og fortæller indlevende om vinenes historie. Vi vender dog også blikket på bagsiden af medaljen ved sydafrikansk vin.

Dette afsnit er det sidste i sæson 4 - og vi slutter sæsonen af med...


Nov 15, 2018

Sydafrika er verdens niende mest vinproducerende land. I løbet af to afsnit vil vi forsøge at blive klogere på dette lands ofte undervurderede vine. Det gør vi i selskab med Erik og Anne Sofie Ahlmann fra vinimporten Tedeum Vin, der siden 1994 har specialiseret sig i vinene fra Afrikas sydspids. Lyt med og...


Nov 8, 2018

Rioja er for mange, inklusiv os selv, ofte ensbetydende med rigelige mængder fad. Dette billede vil vi gerne udfordre, så vi er taget forbi Morten Wulff hos Frederiksberg Vinhandel, hvor vi skal tale om Rioja og især forskellen på moderne og klassisk Rioja. Vi taler blandt andet om Riojas historie, fadlagring, samt...


Nov 1, 2018

Andet afsnit om rød Bourgogne med Frederik Ørbeck fra L'esprit du Vin. I dette afsnit går vi dybere ned i materien af hvad Bourgogne har at byde på. Vi taler blandt andet om Lieu-dit, Richebourg og bio-dynamiske principper.

Vi trækker også en heldig vinder af vin fra Laudrup Vin blandt jer, der støtter os på