Preview Mode Links will not work in preview mode

Vil du have endnu mere Blindsmagerne? Vil du have flere reportager fra vinområder i udlandet? Måske endnu bedre lyd? Eller vil du generelt bare gerne støtte to podcast-entusiaster med at lave det, de elsker?

Så kan du støtte os og vinde vinpræmier via https://blindsmagerne.10er.dk/

Vinderne af vinene trækker vi blandt dem, der støtter os. For hver 5 kr. du støtter med, får du et lod i puljen. Det betyder altså, at hvis du vælger at støtte os med 5 kr. pr. afsnit får du ét lod i puljen, og hvis du vælger at støtte os med 50 kr. pr. afsnit, får du 10 lodder i puljen, når vi trækker lod. Du kan til enhver tid ophøre støtten.

Feb 23, 2023

Der er snart DM i Blindsmagning, og der bliver trænet rundt omkring i de danske hjem. Og nu får du muligheden for at træne med os!

Vi har nemlig allieret os med Christian Thorsholt, 2 x danmarksmester i Blindsmagning, der har sammensat en blinder-kasse med 6 vine.

Christian er også ejer af vinimporten Tekstur vin og vinbutikken Parcelle på Frederiksberg.

Der er dog ikke mulighed for at "kældergætte" fra disses sortimenter, for Christian har håndplukket vinene fra forskellige importører. Så det er altså en unik kasse, der er kurateret af én af de skarpeste i branchen.

Af samme årsag er der et STÆRKT begrænset antal kasser til salg, så det er først-til-mølle.

Køb smagekasse (vinene på billedet afspejler ikke indholdet i kassen): https://www.parcelle.dk/products/blindsmagernes-blinder-kasse

Vind 2 billetter til Tekstur X Clement portefølje-smagning: https://blindsmagerne.10er.app/

Køb billetter til Tekstur X Clement portefølje-smagning: https://billetto.dk/e/forars-portefolje-vinsmagning-billetter-788334

Gæst: Christian Thorsholt Jacobsen

________________________

Instagram: @blindsmagerne

Facebook: @blindsmagerne

Kontakt os på: Blindsmagerne@gmail.com

Støt os på: https://blindsmagerne.10er.dk/